Технологія алмазного буріння

Технологія алмазного буріння дає змогу свердлити ідеальні отвори різного діаметру в будь-якому матеріалі, не створюючи вібрації, пилу та шуму.Ми можемо свердлити отвори горизонтально, вертикально, діагонально і навіть ближче до стелі, підлоги або стіни.Роботи з алмазного буріння проводяться дуже обережно, не пошкоджують ремонт, не розбризкують воду і збираються за допомогою спеціальних дренажних пасток.

Якщо вам потрібно просвердлити отвори в стіні, зв’яжіться з нами.Але якщо Ви все ж таки вирішили зробити це самостійно – це теж чудово, тоді ми розповімо про весь процес роботи поетапно і поділимося корисними порадами.Для правильного виконання такої роботи підготуйте спеціальну установку алмазного буріння.Для початку підберіть відповідне місце для свердління.Далі зробіть невеликий отвір Д-16мм і міцно закріпіть станину на стіну, підлогу, стелю або перекриття (залежить від того, де буде свердлитися отвір).В отвір вставте анкер. Для кріплення станини Вам знадобиться допомога напарника: він тримає станину, а Вам потрібно буде добре її затягнути, щоб отвір вийшов рівним.
Візьміть дриль алмазного буріння і закріпіть на станину.
Змонтуйте фрезу з алмазним напиленням потрібного діаметра.
Якщо є професійний пилосос для уловлювання пилу, тоді прикріпіть його кожух до установки.
Виставте потрібну швидкість обертання і ступінь осьового навантаження на дрилі, і сміливо починайте бурити отвір.
Практично готово! У Вас вийшов ідеальний і рівний наскрізний отвір.


Далі у зворотній послідовності знімаємо обладнання.
Обов’язково очищаємо його від залишків пилу і складаємо у валізи.
Тепер можна сміливо монтувати вентилятор, водопровід, газопровід або рекуператор в отвір.
Після завершення прибираємо робоче місце і насолоджуємося чудовим результатом.

Алмазне свердління (буріння) – сучасна технологія для створення ідеально рівних і точних за розміром отворів різного діаметру в твердих матеріалах, як-от бетон, монолітний або армований, камінь, різні типи цегли, асфальт, мармур тощо.

Ця технологія має низку істотних переваг перед ударною попередницею, коли застосовуються відбійні молотки і перфоратори. Отже, алмазне свердління дає таке.

Швидкість буріння досягає 4 см/хв.
Повна відсутність вібрацій у твердому матеріалі, а отже, відсутність мікротріщин і тріщин у конструкції, деформації, відколів.
Висока точність виготовлених отворів (точно необхідного діаметра).
Контур виходить гладкий, отвори круглі, що не потребують подальшого дороблення.
Немає пилу, шум мінімальний.
Технологія дає змогу бурити на велику глибину, а також вибирати необхідний діаметр.
Застосовується в різних приміщеннях, навіть маленьких та ізольованих.
Буріння можливе вертикальне, горизонтальне, а також під будь-яким кутом.
Усе це досягається використанням сучасного алмазного обладнання, яке складається зазвичай із власне свердлильної машини; системи подачі та збору води (що й дає змогу суттєво зменшити кількість бетонного пилу та охолодити механізм); станини, на якій закріплюється машина; і, звісно, бурових коронок різного діаметру з алмазними сегментами. Коронку обирають з огляду на потрібний діаметр, а також матеріал, для якого вона застосовується.

Бурильну машину встановлюють на станину і через кілька хвилин вона готова до роботи. Також існують ручні варіанти, які використовуються, якщо діаметр необхідний невеликий. На час буріння отвору впливає як його діаметр, так і твердість матеріалу. Після того, як отвір готовий, в алмазній коронці залишається отриманий керн, який потім просто виймається.

Ця технологія спеціально розроблена для отримання точних отворів у перекриттях, стінах, фундаменті для систем опалення, вентиляції, водопостачання та інших комунікацій, монтажу систем безпеки, свердління продухів у фундаменті тощо. Ідеальна для буріння отворів у несучих стінах.

Команда має великий досвід роботи з технологією алмазного свердління і найсучасніше обладнання з великим вибором діаметрів алмазної коронки. Швидко, безпечно, чисто, якісно ми виконаємо отвори точно заданого розміру, відразу готові для подальшого використання.