Виконання прорізів у твердих матеріалах

Виконання прорізів у твердих матеріалах ще зовсім недавно вимагало великих зусиль і тимчасових витрат. Все змінилося з появою нового методу, заснованого на використанні спеціальних інструментів з мінеральним напиленням на робочих органах.

Алмазне різання бетону здійснюється дуже швидко, практично без шуму і пилу. До того ж вирізати отвори таким обладнанням можна з ювелірною точністю.

Якщо ви зіткнулися з необхідністю демонтажу старих конструкцій або вам потрібно швидко і якісно пробурити отвори під вікна та двері, звертайтеся. Ми надаємо послуги алмазного різання на найвигідніших умовах у Києві, використовуючи техніку різної потужності.

Особливості технології
Активне використання бетону в будівництві призвело до необхідності пошуку оптимального способу для виконання отворів у стінах і перекриттях з цього матеріалу. Серед усіх наявних технологій найрезультативнішою виявилася та, в якій роль ріжучого обладнання відводилася спеціальним машинам. Встановлені на них диски мають напилення з найміцнішого мінералу – алмазу. Тому тільки їм під силу високошвидкісне, безпечне і безпилове різання бетону.

Відсутність пилу пояснюється особливістю роботи установки. У ній для виключення перегріву коронки використовується вода. Вона ж перешкоджає поширенню пилу, що виникає в процесі створення розрізу в армованому бетоні. Робота зі стінами невеликої товщини проводиться сухим методом.

На відміну від застосовуваного раніше відбійного інструменту нова техніка, здійснюючи різання по бетону, не створює вібрацій, тим самим повністю виключає появу мікротріщин. Виконувані за її допомогою отвори мають задану геометричну форму, точні розміри та ідеально рівні зрізи, які не потребують додаткового оздоблення. Тому сьогодні алмазне різання в Києві застосовується на всіх об’єктах з бетонними стінами і перекриттями, даючи змогу спростити проведення оздоблювальних робіт і зменшити витрати на ремонт.

Обладнання, що використовується при цьому, – це не тільки стінорізні машини, а й електричні або бензинові нарізувачі швів, канатні пилки. Уся ця техніка вирішує різні будівельні завдання і дає змогу значно спростити виконання таких робіт:

внутрішнє перепланування будівель;
прорізання віконних і дверних прорізів;
демонтаж старих залізобетонних конструкцій.
Завдяки компактним розмірам стінорізні машини можуть використовуватися в умовах обмеженого простору. Незважаючи на невеликі габарити, вони мають високу потужність і легко справляються з такими завданнями, як різання залізобетону, товщина якого може досягати одного метра.

До переваг цього виду техніки також належать:
оперативність виконання робіт;
різання бетону без пилу доступне для приміщень, де вже зроблено ремонт;
низький рівень шуму обладнання порівняно з відбійними молотками і перфораторами;
відсутність вібрації, що робить метод застосовним для старих будівель.
Єдиним недоліком є більш висока вартість послуги, ніж при використанні класичних способів. Однак цей мінус повністю нівелюється ідеальною якістю розрізу, що дає змогу заощадити на оздобленні.

За необхідності роботи у важкодоступних місцях використовується різання алмазним канатом. Конструктивні особливості цього інструменту дають змогу обійти обмеження, що мають місце під час застосування дисків, забезпечуючи можливість проведення розрізів під будь-якими кутами, в різних площинах і за криволінійною траєкторією. При цьому відсутні обмеження щодо товщини бетону.

Від чого залежить ціна алмазного різання
Вартість робіт з виконання прорізів, отворів і демонтажу бетонних конструкцій за допомогою спеціальних машин залежить від таких моментів:

виду застосовуваного обладнання;
товщини стін або перекриттів;
доступу до електрики і води на об’єкті;
обсягу завдань.
Що твердіший і товстіший матеріал, до якого застосовуватиметься канатне різання, то більшою буде ціна. Але така робота варта вкладених грошей, тому що зріз виходить рівним, гладким, без зламів і сколів. Домогтися такого результату, використовуючи інший метод, не зуміє навіть висококласний професіонал.

Якщо вам потрібна швидка і якісна різка по бетону, ціна на яку не буде лояльною, скористайтеся допомогою фахівців компанії. Замовити виїзд фахівця на об’єкт і попередній розрахунок вартості послуг можна за контактним телефоном.