Алмазне свердління бетону в Києві

Алмазне свердління бетону в Києві. Висока якість, доступна ціна
У деяких випадках дуже важливо отримати ідеальний за всіма параметрами отвір у вертикальних/горизонтальних твердих поверхнях.

Для реалізації навіть надскладних проєктів існує алмазне свердління (або буріння) отворів, отворів, виїмок у бетоні, кладках із цегли, монолітному, насиченому арматурою залізобетоні. Операція здійснюється спеціальним професійним обладнанням, оснащеним коронкою, на зубці якої нанесено алмазне напилення.

Переваги технології
На відміну від класичного ударного методу (застосування перфоратора або відбійного молотка), безударне свердління бетону вигідне тим, що воно:

виконується швидко – наприклад, застосовуючи глибоке свердління, всього за півгодини можна отримати отвір у бетоні глибиною до 30 см;
практично безшумно;
не викликає утворення пилу і бруду;
універсально – технологія підходить для будь-яких матеріалів;
виконується без удару – будова не відчуває ударних навантажень і унеможливлює утворення мікротріщин;
дає змогу отримувати геометрично правильні отвори заданого діаметра навіть у важкодоступних місцях. Отримані отвори не потребують подальшого оздоблення.

Безударне буріння бетону: особливості та сфери застосування
Найчастіше алмазне буріння бетону в Києві застосовується для того, щоб дати будівельникам можливість прокладати різні інженерні комунікації (водопровідні, газові, каналізаційні системи). Крім того, така технологія дає змогу бурити плити перекриття для монтажу вентиляції, наприклад, під витяжку або ремонтувати фундамент будівлі шляхом його посилення.

Особлива конструкція обладнання робить можливим свердління отворів у бетоні навіть у дуже вузьких, незручних для роботи місцях. Завдяки вкрай низькому рівню шуму під час роботи, установки дозволено використовувати не тільки на об’єктах, що будуються, а й у житлових або офісних будівлях.

Цим методом користуються для того, щоб:

встановити систему індивідуального опалення в будинку або квартирі;
змонтувати систему кондиціонування і вентиляції;
вирізати нішу для монтажу системи відеоспостереження;
встановити сходові перила та огорожі;
замінити елементи різних інженерних систем, що відслужили своє, під час капітального ремонту.
Невеликими недоліками процесу заведено вважати необхідність у досвідченому операторі (самостійно таку роботу не виконати), суворе дотримання технології, рідкі відходи при вологому бурінні.

Співробітники мають у своєму розпорядженні великий вибір різних типів обладнання для швидкого та ефективного вирішення будь-яких завдань. Алмазне свердління бетону в Києві Довірте нам алмазне свердління отворів у бетоні та переконайтеся у відмінному результаті!

Види і процес свердління

На даний момент алмазне свердління в Києві і по всьому світу проводиться одним з двох основних способів:

мокрим – передбачає подачу невеликої кількості води до місця роботи для зниження рівня пилу. Крім того, рідина продовжує термін експлуатації обладнання, захищаючи його від перегріву;
сухим – вирізняється простотою виконання, проте вимагає суворого дотримання оператором техніки безпеки і довше за часом.