Послуги алмазного свердління

Наша компанія виконує послуги алмазного свердління і буріння в будь-яких будівельних матеріалах. Свердлимо: бетон; армований бетон, цеглу. Глибина свердління до двох метрів.

Ціна, вартість робіт, залежить від діаметра отвору і глибини свердління. Наші об’єкти це приватні будинки, котеджі, новобудови, будівельні майданчики, виробничі приміщення, промислові об’єкти. Можлива будь-яка форма оплати як за готівковий, так і за безготівковий розрахунок.
Алмазне свердління Київ. Ми виконуємо роботи на території міста Київ. Маємо власне високопродуктивне обладнання, для виконання завдань будь-якої складної. На великих обсягах можемо працювати декількома бригадами і декількома комплектами інструменту, тим самим прискорити роботи з алмазного буріння і різання. З нами вигідно працювати, так як у нас: лояльні ціни на наші послуги; професійне обладнання; досвідчені фахівці; швидке і якісне виконання робіт. Ми співпрацюємо з вентиляційними, будівельними та монтажними компаніями, з приватними бригадами, виконробами і дизайнерами. Діаметр отворів від 50 до 300 мм, свердлимо під будь-яким кутом.


Для того щоб просвердлити отвір, насамперед робиться розмітка і візуально перевіряється стіна або підлога на наявність прихованих дротів, труб водопроводу або опалення. Після цього свердлиться один отвір діаметром 16 мм для кріплення установки, установка монтується до стіни або підлоги і починається процес свердління. Для проведення робіт нам необхідне джерело електричного живлення 220 вольт, проточна вода і доступ до місця свердління. Але є ще метод свердління отворів вручну, такий метод використовують у тих випадках, якщо кріпити установку до стіни категорично не можна. Таке свердління застосовується здебільшого в приміщеннях, де вже зроблено ремонт, вартість такої послуги коштує на порядок більше. Для того щоб зробити отвір у приміщенні з ремонтом, необхідно свердлити отвір без води, з пиловидаленням. У випадках, коли потрібно подавати воду в зону різу, для того щоб уникнути патьоків по стіні, необхідне використання спеціального водозбірного кільця, воду з кільця забирає пилосос. Свердління може бути як вертикальне, так і горизонтальне. Навіть при свердлінні сильно армованого бетону виходять ідеально рівні “відшліфовані” отвори точно потрібного діаметру, які практично не вимагають подальшого оздоблення, і можуть відразу ж бути використані за призначенням. Також варто зазначити, що матеріал із вмістом арматури і металу теж успішно піддається свердлінню.