Алмазне свердління

Алмазне свердління, алмазне різання бетону і різання отворів стали важливою складовою будь-яких ремонтних, будівельних робіт.

Оскільки бетон є одним з найміцніших будівельних матеріалів, необхідно використовувати алмазний інструмент, щоб отримати отвір круглої або прямокутної форми. Алмазні технології на сьогоднішній день є найшвидшим, найзручнішим і найбезпечнішим методом виготовлення отворів і прорізів у залізобетоні, цеглі, камені та ін. матеріалах. Під час свердління і різання, отвори і отвір виходять ідеально рівні, руйнівної для бетону вібрації немає, шуму і пилу мінімум, весь пил змочує вода або збирає промисловий пилосос.

Також алмазні технології застосовуються під час демонтажу бетону та інших будівельних матеріалів, для того щоб виключити або зменшити ударний вплив на матеріал. Демонтаж бетону стінорізною пилкою, за допомогою алмазних дисків і коронок дає змогу прискорити терміни виконання робіт і збільшити обсяги виконаної роботи. Метод алмазного різання пилкою або алмазним канатом використовується для контрольованого демонтажу стін і плит перекриття, поетапного розбирання будівлі. Тому сучасний демонтаж, вже не обходиться без алмазних технологій.

Translated with DeepL.com (free version)