Алмазне свердління

Пропонуємо послуги:

алмазне свердління отворів у бетоні

, пробивання отворів у бетоні;
мокре алмазне свердління;
буріння бетону;
алмазне різання стін;
алмазне різання прорізів.
У нашій компанії працюють тільки професіонали своєї справи. Тому ми гарантуємо якісний результат в обумовлений термін.

Технологія алмазного свердління
Алмазне свердління – це одна з найефективніших технологій для роботи з твердими матеріалами природного або штучного походження. Для роботи використовуються дуже міцні сталеві коронки з алмазними сегментами. Швидкісний двигун досягає 3000 обертів за хвилину і дає змогу пробивати отвори в бетоні та інших матеріалах. При цьому діаметр отвору може бути різним залежно від призначення і планування.

Завдяки спеціальному обладнанню алмазне свердління Київ дає змогу зробити отвори в бетоні під потрібним кутом. Це дуже важливо під час пробивання отворів для труб, кабелів, вентиляції тощо.

Переваги алмазного буріння
Свердління бетону алмазними анкерами – це унікальна технологія обробки матеріалу, яка має багато плюсів для виконавця і замовника:

швидкий процес пробивання отворів;
мінімум вібрацій, завдяки чому зберігається цілісність конструкції, не утворюються тріщини;
низький рівень шуму;
сумісність методу з різними матеріалами (кам’яні, бетонні, цементні, конструкції, асфальт та інші матеріали);
висока точність робіт, відповідність розміткам.
гладкий отвір, який не потребує постобробки;
можливість виконати буріння отворів у бетоні потрібного діаметра;
свердління отворів може виконуватися під заданим кутом.
Алмазне буріння дає можливість отримувати ідеально рівні отвори точно необхідного діаметру з мінімальними ушкодженнями конструкції, що прорізається.

 

Техніка для свердління, буріння бетону
Буріння бетону Київ вимагає спеціальної якісної техніки. Для пробивання отворів у бетоні та прорізів у конструкціях із твердих матеріалів (аж до високоармованого бетону) компанія використовує стаціонарні установки свердління з водяним охолодженням алмазної коронки.

Встановлення алмазного буріння – машини для проведення робіт з алмазного свердління бетону – проводиться на анкерну систему і займає близько десяти хвилин.

Свердління отворів може проводитися як у горизонтальному і вертикальному положенні, так і під кутом до конструкції. Час свердління отвору залежить від матеріалу, в якому потрібно його зробити. Наприклад, алмазне буріння для розширення дверного отвору в бетонній конструкції займає 1-2 години.

Свердлильним елементом установки є алмазна коронка. В арсеналі компаніі є коронки від 50 мм до 300 мм, що дозволяє робити різні отвори під ваші потреби.