Різання бетону

Алмазні технології з різання бетону використовуються для перепланування приміщень. Алмазне різання бетону – найсучасніший спосіб для розширення дверних проходів або віконних прорізів. Використовуючи алмазне різання бетону, ви отримуєте точно задані розміри, ідеальну поверхню зрізу – це, мабуть, найбільший плюс.

Алмазне різання бетону застосовується там, де необхідне різання фасадів і фундаменту, а також демонтаж залізобетонних конструкцій. Відсутність пилу і відшліфована поверхня дають змогу зменшити час і витрати на доопрацювання поверхонь. Відсутність пилу виводить послугу з різання бетону в лідери серед екологічно чистих технологій і безпечних для здоров’я людини і навколишнього середовища, тому цю технологію широко застосовують у житлових приміщеннях.

Алмазне різання бетону можливе на території готових будівельних конструкцій, завдяки відсутності вібрації не відбувається поява мікротріщин у залізобетонних перекриттях. Завдяки алмазному різанню можливе встановлення будь-якого сантехнічного, вентиляційного та іншого обладнання. Алмазне різання бетону використовує найсучасніші технології, тому є найоптимальнішим, найбезпечнішим, економічно вигідним методом свердління отворів і різання отворів у бетоні, цеглі, камені та залізобетоні.

Алмазне різання з компанією “Алмазні технології” пройде швидко, професійно і по-німецьки якісно. Наша компанія гарантує короткі терміни виконання поставленого завдання при високій якості виконання.